lillhage håkan

Om oss

Josefin Lillhage, är en av Sveriges mest framgångsrika simmare genom alla tider! Redan som 15-åring gjorde hon 1995 sitt första internationella mästerskap i VM i Rio de Janerio och därefter var hon bofast i landslaget ända fram till att hon lade baddräkten på hyllan 2010. Josefin har deltagit i fyra OS.

Totalt har hon tagit 43 st medaljer i internationella mästerskap, bland annat individuellt VM-guld, silver, brons samt tre EM-guld. Av de totala medaljerna är 13 individuella och 30 lagkappsmedaljer i internationella mästerskap. På nationell nivå har hon tagit 37 individuella SM-guld vilket ger henne tredjeplatsen i den totala medaljligan. Till de övriga meriterna hör utmärkelsen årets simmare i Sverige 2003, 2004 och 2005 samt en nominering till årets idrottsprestation vid Idrottsgalan 2005.

Josefin är utbildad på Personal Training School, som Internationell licenserad personlig tränare och som fystränare på Bosön. Hon har en ledarskapsutbildning från Think Do & Grow och jobbade även tillsammans med en ledarskapskonsult under sin aktiva karriär.

Håkan Jörgensen, har arbetat pedagogisk med hälsa, träning och upplevelser sedan 1991. Han har arbetat som instruktör och ledare inom sportdykning, klättring och träning i bland annat Australien och Sydafrika. Som personlig tränare har han jobbat sedan 2001. Under en period två år var han fysansvarig för svenska kickboxningslandslaget.

Håkan är specialiserad på uthållighetsidrotter som löpning, skidåkning och cykling och han tävlar själv på motionsnivå i triathlon, marathonlöpning, swimrun och loppen i En Svensk Klassiker. Håkan har skrivit 10 böcker om träning och hälsa och hundratals artiklar för olika media. Han har även arbetat som ortopedtekniker under ett antal år.

Håkan är idrottslärarutbildad vid GIH och brinner för att lära ut och skapa träningsprogram för alla nivåer.

För mer information om oss klicka in på:
www.lillhage.se
www.hakanjorgensen.n.nu

håkan och lillhage
"I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn´t do it."