lillhage

Crawlskola

Du har kanske simmat bröstsim på någon tävling eller för motionens skull och vill nu ta nästa steg och lära dig crawl? Eller så simmar du crawl ganska bra men vill utveckla din teknik för att simma snabbare och längre, kanske inför ett motionslopp? Crawl är en utmärkt träningsform som är skonsam mot nacke, rygg och knä och tränar kroppen proportionerlig. Träna simning på ett sätt som förebygger skador och få dessutom ut så mycket som möjligt av varje träningspass.

Våra kurser i simning sträcker sig över åtta tillfällen och du kan välja mellan nybörjare, medel och avancerad nivå samt open water crawl. För dig som redan är duktig på simning rekommenderar vi Personlig Träning för ett mera detaljerat upplägg.

Kurserna inleds med en bedömning av din simteknik och tester av rörlighet och styrka för att vi under de kommande tillfällena ska kunna anpassa upplägget så noga som möjligt efter gruppens förutsättningar.

Kursinnehåll

  • Simteknik
  • Teknikövningar
  • Styrkeövningar
  • Rörlighetsövningar
  • Intervallträning
  • Filmning av deltagarna (sker separat på Planet Fitness och ingår ej i kurspriset)

Kurserna sträcker sig över åtta veckor och anmälan är bindande för samtliga tillfällen. Kursplatserna varierar från kurs till kurs men oftast håller vi till på Eriksdalsbadet eller Planet Fitness.

Vi erbjuder grupper för nybörjare, medel och avancerad nivå samt open water crawl.

Tider för crawlskolan

Måndag
Eriksdal 9-10
Tisdag
Eriksdal 7-8, varannan tisdag 12.30-13.30 (24/2)
Torsdag
Eriksdal 7.30-8.30
Fredag
Eriksdal 8-9
Söndag
GIH 18-19

josefin medalj
"I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn´t do it."